на живо

Балъков: Мобилизираме всички сили. Ще мислим, когато излезе програмата

Футболистите на ЦСКА 1948 започнаха подготовка за новия сезон

Балъков: Мобилизираме всички сили. Ще мислим, когато излезе програмата

Новият треньор на ЦСКА 1948 Красимир Балъков проведе първо занимание с футболистите на тима. Играчите на новака в Първа лига от сезон 2020/2021 се събраха за тренировка, която постави началото на подготовката за следващата кампания.

"Трябва да направим една добра подготовка и да мобилизираме всички сили, които имаме като кадър. Като излезе програмата ще му мислим. Предимства и недостатъци има и в двата варианта. В края на краищата не мога да направя здрави контролни срещи с отбори от "А" група, това е недостатък. Но ще имам време да подготвя отбора както трябва", заяви Балъков преди тренировката.

Най-новото попълнение на тима е голмайсторът Мартин Камбуров, който ще се присъедини към отбора след като приключи настоящият сезон. До края му той остава футболист на "Берое".

Снимка: Lap.bg

"За съжаление пристигнах малко по-късно и разговорите се проведоха преди седмица. Селекцията е 99% направена, няма как да я променя. Аз съм се разбрал с ръководството, ще работим всички заедно, за да можем да постигнем с това, което е доведено и останало, най-доброто. В движение ще вземем решение. Зимата ще се опитаме да променим, но сега няма как да стане. Камбуров е официално подписал, надяваме се да си изиграе мачовете в Стара Загора по най-добрия начин, да вкара още няколко гола. Надявам се да бъде добро начало с добри резултати. От ръководството имам цели отборът да се развива с всеки мач. Ръководството иска да играем модерен, атрактивен и привлекателен футбол", каза Балъков.

Снимка: Lap.bg