на живо

Букмейкърите: България е абсолютен аутсайдер срещу Франция

Световните къщи за залагания не очакват ново чудо в Париж

Facebook

Националният отбор на България е в ролята на абсолютен аутсайдер преди гостуването си на Франция в световните квалификации утре вечер. Средният коефициент за победа на нашите е 22.00, а шансовете за успех на "петлите" се оценяват с 1.16. Залагания за равенство се приемат при 8.50.

Снимка: Getty Images

Селекционерът на французите Дидие Дешан направи доста промени в групата за мача в сравнение с първия мач с Беларус. Той няма да използва нападателите Оливие Жиру и Осман Дембеле, а Карим Бензема продължава да е извън сметките му. 

В състава на България няма изненади. Йордан Минев получи повиквателна за пръв път от 5 години насам, но впоследствие се контузи и не излетя за френската столица. Мачът ще бъде дебют за новия селекционер Петър Хубчев.

Снимка: Lap.bg

Утрешната ни визита във Франция е под номер 11 в официални мачове. Досега имаме само една победа, но каква само - на 17 ноември 1993 г., като онова паметно 2:1 на "Парк де Пренс" ни класира за Мондиал 1994.

Двата тима се намират в идентични серии - 3 победи и 2 равни за французите, докато нашите имат 3 успеха, равен и загуба. Колосалната разлика в класите обаче е ясно забележима предвид позициите в световната ранглиста - 8-о срещу 74-о място. 

8.00 пък е коефициентът за класиране на България между първите два тима в квалификационна група А. Очаквано, французите са с най-малка ставка за победител в потока - 1.14.