на живо

Барези: Срещу "Лудогорец" никакво подценяване! (ВИДЕО)

"Милан" скоро ще се завърне!, каза легендата на "росонерите"

bTV

Легендарният футболист на "Милан" Франко Барези заяви, че "Милан" по никакъв начин не трябва да подценява "Лудогорец". Двата тима ще се изправят един срещу друг на 1/16-финал в Лига Европа през февруари.

"Да се надяваме, че няма да видим чудо от "Лудогорец". "Милан" не трябва да ги подценяват. Те са отбор, който играе на международната сцена години наред и доби опит! Никакво подценяване!", не спести добри думи за българския шампион Барези.

Въпреки кризата в "Милан", шесткратният първенец на Италия е оптимист за бъдещето на клуба и отдава лошата форма на "росонерите" на смяна на поколенията.

"За съжаление бяха направени различни грешки в последните години. Инвестициите бяха малко. От моя опит съм научил, че всеки отбор има своите периоди, навлиза в различен цикъл, сменят се поколения, състезатели. В един момент от "Милан" се оттеглиха наведнъж 5-6 футболисти, а тимът не бе готов с техни заместници. Мисля, че "Милан" скоро ще се завърне, защото това е клуб с големи амбиции и история. Надявам се скоро да бъде конкурентноспособен", каза той пред Валери Генов.

Цялото интервю гледайте на 6 януари 2018 г. в "Тази събота".