на живо

"Барса" бори "Интер" без Меси. "Ливърпул" срещу унижени сърби

Всички мачове от третия кръг на Шампионската лига ще може да гледате пряко в каналите на bTV Media Group

Reuters

Счупеното носи щастие, но не и ако става дума за ръката на Лионел Меси, а "Барселона" играе мач в Шампионската лига. Звездата на каталунците е извън строя за 6 мача, сред които е и дербито в груповата фаза на най-силния европейски клубен турнир срещу "Интер".

Мачът е днес (24 октомври) и ще бъде предаван пряко по bTV Action от 22:00 ч. 

Снимка: Reuters

Предстоящият мач на "Камп Ноу" ще реши кой от двата тима ще е лидер в групата. До тук "Барса" и "Интер" записаха само победи срещу своите съперници в групата - ПСВ и "Тотнъм". 

"Интер" влиза в битката окрилен след победата в голямото градско дерби на Милано срещу "Милан" и като победител в последните си 7 мача.

Снимка: Reuters

"Барса" е с малко по-разклатено самочувствие, но Шампионската лига винаги е бил специален турнир, в който каталунците се борят със зъби и нокти за трофея.

В същото време - 22:00 ч. по RING "Ливърпул" излиза срещу "Цървена звезда".

Сърбите определено страдат от разклатеното си самочувствие след загубата с 1:6 от ПСЖ. Именно този мач предизвика слухове за уговорки, а УЕФА започна разследване по случая.

Снимка: Reuters

"Ливърпул" би трябвало да излезе на терена като фаворит в мача, но и мърсисайдци имат какво да подобряват по представянето си, предвид само едната победа в последните 5 мача.

ПСВ и "Тотнъм" ще се борят за първи точки в турнира в 19:55 ч. пряко по bTV Action, докато "Брюж" и ще се опита да вгорчи дебюта на Тиери Анри като мениджър на "Монако" в същото време по RING.

Останалите мачове "Борусия" Дортмунд - "Атлетико" Мадрид, "Галатасарай" - "Шалке", "Локомотив" Москва - "Порто" и ПСЖ - "Наполи" ще може да гледате пряко на платформата VOYO.BG.

Комбинирано предаване от всички срещи с всички голове, картони и най-интересните и спорни ситуации, може да следите безплатно и в реално време на Champions TV.