на живо

"Барса" и "Ливърпул" се пресягат за трите точки в Шампионската лига

"Аякс" - "Челси" е ранното дерби в каналите на bTV Media Group

Reuters

Сряда вечер е време за Шампионската лига в каналите на bTV Media Group! И днес (23 октомври) ще ви покажем най-интересните срещи от турнира. 

Третият кръг в груповата фаза на турнира е в разгара си, а фаворитите се справят отлично. Дали това ще продължи и в предстоящите срещи или ще видим изненади?

Шоуто започва още в 19:30 ч.!

В Холандия и по bTV Action "Аякс" приема актуалния шампион на Лига Европа "Челси". Домакините са с пълен актив от точки, докато възпитаниците на Франк Лампард ще трябва доста да се потрудят, за да свалят холандския гранд от първото място в групата. Коментарът ще е дело на Даниел Хърлев.

Снимка: Reuters

По RING "Лайпциг" и "Зенит" Санкт Петербург ще мерят сили в една от най-заплетените групи, в която фаворит няма, но за това пък головете хич не са малко. Коментарът пък ще бъде на Георги Попвасилев. 

Грандове с колебливо представяне ще се опитат да се реваншират на феновете в 22:00 ч.

По bTV Action е мачът "Славия" Прага - "Барселона". Двата тима май не отговарят на очакванията на футболните фенове. Чешкият тим беше сочен за "боксовата круша" след жребия, но показа доста остра зъби, които му помогнаха за 1:1 с "Интер". Аристократичната увереност на Меси и компания пък изигра лоша шега на каталунците срещу "Борусия" Дортмунд. "Барса" като че ли напипа ритъма и успя да постигне обрат срещу "Интер".

Снимка: Getty Images

В същото време по RING носителят на трофея за миналия сезон "Ливърпул" трябва доста да се потруди. Мърсисайдци гостуват на "Генк" днес след загуба от "Наполи" и измъчена победа с 4:3 срещу "Залцбург". Белгийците пък мечтаят да поднесат изненада именно срещу именития си съперник.

Снимка: Reuters

На платформата VOYO.BG от 22:00 ч. ще може да гледате също два напрегнати мача. Един срещу друг се изправят "Интер" и "Борусия" Дортмунд в заплетената си група. В същото време "Залцбург" и "Наполи" ще бъдат в борба за трите точки, които са жизненоважни на този етап.

Гледайте в реално време, безплатно и без регистрации всички най-интересни моменти от всички късни срещи в турнира на нашата платформа Champions TV.