на живо

"Барса" ще гони чудото и срещу "Ювентус"

"Барселона" - "Ювентус" пряко по bTV Action от 21 ч.

Getty Images/Guliver Photos

"Барселона" приема "Ювентус" в мач-реванш от четвъртфиналите в Шампионската лига. Първата среща в Торино завърши при резултат 3:0 за "бианконерите". Задачата на каталунците за продължаване напред е изключително трудна. Те ще се опитат да сътворят второ поредно чудо на "Камп Ноу" след историческото отстраняване на ПСЖ на осминафиналите в турнира.

Двубоят ще бъде излъчен пряко по bTV Action от 21 ч. 

Тимът на Луис Енрике се представя силно при домакинствата си в Шампионската лига. "Барса" е в серия от 15 поредни победи на свой терен.

Снимка: Getty Images/Guliver Photos

"Ювентус" пък може да се похвали с повече от добро представяне като гост през този сезон. В четирите си изиграни мача от началото на кампанията италианският гранд е записал 4 победи, допускайки само 1 гол във вратата си. Възпитаниците на Масимилиано Алегри са в серия от 441 минути без допуснато попадение в надпреварата, което им дава допълнителна увереност за стабилно представяне в реванша срещу "Барселона" и класиране за полуфиналите. 

Каталунците ще са без контузените Рафиня Анкантара и Алейш Видал, но пък Серхио Бускетс се завръща в състава след наказание.

За гостите ще липсва контузеният Марко Пяца, а добрата новина за Алегри е Пауло Дибала, който вече е напълно здрав и готов за реванша тази вечер.