на живо

"Барселона" ще се връща към победите срещу "Тотнъм"

Гледайте шест мача от Шампионската лига в каналите на bTV Media Group

Reuters

Шампионската лига продължава с много вълнуващи сблъсъци от втория кръг. Тази вечер ще се изиграят още осем срещи, но определено две от тях приковават вниманието - "Тотнъм" - "Барселона" и "Наполи" - "Ливърпул".

Каталунците ще се опитат да се върнат на победния път след неочакваната серия от три мача без успех. "Шпорите" приемат испанския шампион от 22 ч., а срещата ще бъде излъчена пряко по bTV Action.

След шест победи в първите шест мача, "Барса" демонстрира спад в играта си и в рамките на седмица записа две равенства и сензационна загуба от "Леганес".

Очаква се каталунците да се справят с лондончани, които ще бъдат без петима контузени основни играчи -  Деле Али, Кристиан Ериксен, Ян Вертонген, Муса Дембеле и Серж Орие.

Наставникът на каталунците Ернесто Валверде обаче смята, че липсвата на ключови футболисти в състава на "Тотнъм" няма да улесни задачата на тима: "Знаем, че те имат контузени играчи, но очакваме най-доброто от тях. Знаем кои са силните им страни в атака и защита. Още когато жребият беше изтеглен, очаквахме трудни мачове и този определено ще е от тях", каза треньорът преди мача.

Снимка: Reuters

В друг вълнуващ мач от 22 ч. "Наполи" приема у дома "Ливърпул". Срещата е от 22 ч., пряко по RING

Мърсисайдци стартираха в Шампионската лига с драматична победа над ПСЖ с 3:2, докато "партенопеите" завършиха 0:0 срещу "Цървена звезда" в Белград.

Още четири мача ще бъдат излъчени на живо в каналите на bTV Media Group. В 19:55 ч. по bTV Action ПСЖ ще търси първа победа в турнира при домакинството си на "Цървена звезда". По същото време в ефира на RING "Локомотив" Москва посреща "Шалке 04" в Русия.

От 22 ч. на Voyo.bg са "Борусия" Дортмунд - "Монако" и ПСВ Айндховен - "Интер".

Може да гледате всички шест късни мача пряко на сайта btvnovinite.bg в комбинираното ни предаване на платформата Champions TV от 21:50 ч.