на живо

Баварски смях с Кристиано Роналдо (СНИМКА)

Феновете на "Байерн" се подиграват на португалеца

Запалянковците на германския първенец "Байерн" ще се нуждаят от доста време, за да преживеят поражението от "Реал" Мадрид в 1/4-финалната фаза на Шампионска лига с общ резултат 3:6. Загубата стана факт най-вече благодарение на спорни голове на Кристиано Роналдо.

Не е изненада, че близо месец по-късно португалската суперзвезда продължава да бъде обект на подигравки от страна на баварските фенове.

Обявена му е война, а поредният епизод от нея е повече от любопитен. Фенклубът на "Байерн" публикува на страницата си във "Фейсбук" една от популярните напоследък снимки за докосване (Touch Memes). Интересното при тях е, че имат скрито послание, което се появява само ако отворим публикация на цял екран.

И така... Колкото и внимателно да действаме, Роналдо винаги се озовава на земята, претендирайки, че е фаулиран грубо и трябва да бъде отсъдена дузпа.

Част от хората, до които постът е стигнал, обаче симпатизират на Кралския клуб и не смятат шегата за забавна:

"Нечий задни части все още болят, защото бяха сритани именно от Роналдо"

"Вижте чия е публикацията. Фенклубът на "Байерн" Мюнхен. Забравихте ли, че Робен е във вашия тим? 6:3 общ резултат, 5 от Роналдо. 7 гола от КР7 в последните 4 мача с вас в Шампионска лига. А "Байерн" отбеляза 3 попадения в тези 4. Поздрави..."

"Трябва да замълчите. Този човек е като Зевс пред вас, загубеняци."

Помните ли 1/2-финала от 2014 г.? А 1/4-финала от тази?

Снимка: Getty Images
Не липсват и коментари на баварски фенове, които се забавляват и заявяват, че мразят Роналдо и... Меси е сто пъти по-добър от него.

С нетърпение очакваме отговора на фенклуба на "Реал" Мадрид.