на живо

Баждеков пред bTV: "Левски" не е бил в по-тежка ситуация, мога да съм полезен (ВИДЕО)

Бившият финансов директор на "сините" влезе в Управителния съвет на клуба

Баждеков пред bTV: "Левски" не е бил в по-тежка ситуация, мога да съм полезен (ВИДЕО)

Бившият финансов директор на "Левски" Константин Баждеков даде интервю пред bTV, след като се завърна в "синия" клуб като част от неговия Управителен съвет. Той заяви, че "Левски" никога не е бил в по-тежка ситуация, но изрази увереност, че може да бъде полезен за излизането от нея.

"Мисля, че мога да съм полезен в този период и изобщо всеки, който обича "Левски", може по някакъв начин да помогне. Единственото, което изказах като съображение, е, че не искам за в бъдеще да се занимавам с оперативно ръководство и управление, защото все пак съм вече и на определени години.", каза Баждеков.

"Мисля, че сме имали трудни моменти, но чак такава ситуация, каквато е в момента в клуба, никога не се е случвала."

На въпрос какво би казал на противниците на утвърдения днес Управителен съвет на "Левски", Баждеков заяви, че всеки има право на мнение и отношение, но трябва да познава реалностите.

"Всеки трябва да има конкретни факти, когато говори неща, които не са приятни. Аз мисля, че се доказах като човек, който обича клуба и прави всичко възможно. Сигурно имам грешки, но тези глупости, които се пишат непрекъснато от хора, които нито ме познават, нито ме знаят, това е обидното - когато се изкривява информацията", коментира Баждеков.

На днешното си заседание Надзорният съвет на "Левски" утвърди за членове на Управителния съвет Баждеков, Ивайло Цветков, Илия Христов, Минко Герджиков и Павел Колев.

Тагове: