на живо

Бейл подремна по време на мач (ВИДЕО)

Феновете на "Реал" са бесни заради поведението на футболиста

Getty Images

Какво да правиш, ако не те пускат в игра, а получаваш по повече от 481 хил. паунда на седмица? Да се стараеш да впечатлиш треньора, да си заслужиш отново титулярното място или да си... подремнеш.

Вече знаем какво би избрал футболистът на "Реал" Мадрид Гарет Бейл. Той не разваля почивката си, дори когато е на резервната скамейка.

Всъщност уелсецът не крие, че не е в добри отношения с ръководството на "Реал" Мадрид, където играе от 2013 г. насам. През този сезон, въпреки че възнаграждението му е сериозно перо в бюджета на клуба, той е взел участие само в 16 мача (бил е титуляр в 12 срещи). Срещу "Алавес" Бейл приветства решението на треньора Зинедин Зидан да го остави отново на пейката и след последната смяна в мача се засмя иронично.

Феновете обаче не са спокойни, като ръководството. След като камерите уловиха уелсеца с маска на... очите, заваляха хиляди гневни коментари.

Не за първи път Бейл показва пренебрежително отношение към своя клуб. След като често беше критикуван, че предпочита да играе голф, а не да тренира, за да е в добра форма с фланелката на "Реал", той позира гордо до флаг с надпис "Уелс, голф, Мадрид - в този ред".