на живо

Бейл се присмива на Кроос: Каза ми, че Уелс си тръгва след три мача на Евро 2016

Ако го срещна на финала ще бъде голям майтап, добавя лидерът на "драконите"

Getty Images

Звездата на Уелс Гарет Бейл е безкрайно мотивиран да заведе страната си на финал на европейското първенство, най-вече заради провокиращи думи от съотборника му в Реал (Мадрид) Тони Кроос, който подходил доста иронично към "драконите".

Бейл иска уелсците да победят Португалия и на финала да се изправят срещу Германия, за да вземе реванш за подигравките на Тони Кроос. Германският халф винаги се шегувал с уелския тим, а майтапите не престанали дори и при класирането им за финалите във Франция.

Няма да забравя, че Тони Кроос каза, че ние сме тук за три мача и после си отиваме. Така че ще бъде доста интересно да го срещна на финала. ще падне голям майтап, каза Бейл по повод думите на Кроос преди да се разделят в Реал.

Когато постоянно губехме и бяхме на 100-ото място в световната ранглиста на ФИФА, хората се шегуваха. Отивате на европейското и ще имате само две седмици почивка, вместо две, но сега ще трябва да ни приемат насериозно.

"Сега като сме на прага на финала, ние си спомняме за успехите на Дания и Гърция преди години и се надъхваме още. Но аз съм спокоен, защото в националния отбор на Уелс винаги играем на 100 процента. Като нищо ще се окаже, че забавлението ни още не е завършило", каза още голямата звезда на Драконите. Уелс е на първи голям турнир след 1958-а година насам и за първи път на Европейско първенство.