на живо

Белгийци, украинци, балканци, французи или израелци срещу българските тимове

ЦСКА, "Левски" и "Локо" Пловдив научиха съперниците си

Българските тимове в Лига Европа научиха евентуалните си съперници за третия квалификационен кръг на турнира. Ако успеят да прескочат втората фаза от квалификациите, ЦСКА, "Левски" и "Локомотив" Пловдив вече знаят какво да очакват. Това стана ясно след изтегления жребий в Нион.

ЦСКА може да играе срещу победителя от двойката Будочност (Подгорица) - Зоря (Луганск). Преди това "червените" трябва да се справят с хърватския "Осиек". Двата мача може да гледате пряко по bTV Action и на VOYO.BG. Домакинството е на 25 юли от 20:00 ч.

"Левски" пък ще има тежката задача първо да отстрани АЕК Ларнака, а след това евентуално да се изправи срещу белгийския гранд "Гент" или "Виторул" от Румъния.

Носителят на Купата на България - "Локомотив" Пловдив може да се изправи срещу носителя на същия трофей, но във Франция - "Страсбург" или израелския "Макаби" Хайфа. Първо обаче трябва да отстрани "Спартак" Търнава.

По-рано днес "Лудогорец" научи своя съперник за същата фаза. "Орлите" ще играят срещу загубилия измежду "Дъ Ню Сейнтс" и "Копенхаген".

Мачовете от втория квалификационен кръг на Лига Европа са на 25 юли и 1 август, а от третия - на 8 и 15 август.