на живо

Бензема се контузи, няма да играе срещу "Нумансия" за Купата на краля

Двубоят между "Реал" Мадрид и втородивизионния тим е на 3 януари от 22 ч. по bTV Action

Неприятен край на 2017 г. за нападателя на "Реал" Мадрид Карим Бензема. Французинът получи контузия на вчерашната тренировка на Кралския клуб, която ще го извади от игра за няколко седмици.

Бензема напусна заниманието малко след неговото начало. От лекарския щаб на "Реал" Мадрид обявиха, че нападателят има мускулно разтежение, което е засегнало и подколянното сухожилие.

Медицинският екип обаче не се нае с точна прогноза кога Бензема ще се завърне на терена.

Първият мач на "Реал" Мадрид след празничната пауза е на 3 януари срещу "Нумансия" в турнира за Купата на краля (bTV Action, 22 ч.), но Карим Бензема със сигурност няма да бъде на разположение за него.

В Кралския клуб спазиха традицията си откриха тренировка за посещение на своите фенове. Макар разочароващата загуба от "Барселона" в "Ел Класико" с 0:3, близо 6 хиляди привърженици на "Реал" заеха места на стадион „Алфредо ди Стефано“, като билетите свършиха малко след пускането им в продажба.

Заниманието продължи близо час, а най-запалените успяха да се доберат и до автографи от своите любимци. Естествено, най-търсен беше петкратният носител на „Златната топка“ Кристиано Роналдо.

Тагове: