на живо

Бербатов: Турция би Франция, всичко е възможно

Бившият нападател на "Манчестър Юнайтед" отказва да приеме, че това е нивото на "лъвовете"

Lap.bg

Димитър Бербатов, който изгледа на живо загубата на националния ни отбор по футбол с 2:3 от Косово в европейска квалификация на "Васил Левски", отказва да приеме, че това е нивото на "лъвовете". Според него футболистите на Красимир Балъков имат много за надграждане, но сега трябва да се изправят, да продължат да се борят и да се опитат да изненадат Англия.

"Паднахме, защото Косово не позволи на България да спечели. Имаха повече положения, бореха се за победата. Все неща, които мисля, че и треньорите са видели. И аз го видях отгоре, не е приятно, но е факт", каза нападателят пред журналистите след края на европейската квалификация в София.

"Имаха надмощие спрямо нас, което е най-притеснителното. Всъщност два от техните голове бяха типично футболни, а единият от наша грешка. Имаха и доста създадени положения с интелект, което показва, че играят мисловен футбол. Самите те съзнават, че не се представиха добре. Не мисля, че трябва да приемем, че това са реалните ни възможности. Паднахме – сега ставаш и поправяш това, което не си свършил днес, колкото и клиширано да звучи. Сега не е приятно, тъй като треньорът ще срещне неудобните въпроси. Надявам се да видим по-добър футбол от нас", продължи Бербатов.

"Да, с две точки сме след четири мача, но и Турция би Франция, така че колкото и да звучи нереално нищо не се знае срещу Англия. На фона на играта, която показахме днес трябва да подобрим много неща. На моменти не ни се получава играта, а защо – трябва да питате треньорите", завърши той.