на живо

Бербатов, Мартин и Стилиян: Няма какво да си кажем с Борислав Михайлов (ВИДЕО)

"Лицемерие и говорене зад гърба не са ни нужни"

Бербатов, Мартин и Стилиян: Няма какво да си кажем с Борислав Михайлов (ВИДЕО)

Триото Димитър Бербатов, Мартин Петров и Стилиян Петров присъства на мача с Литва от световните квалификации. Бившите национали пристигнаха на ст. "Васил Левски" в столицата в компанията на члена на Изпълкома към БФС Петър Величков и заявиха, че няма да има какво да си кажат с Борислав Михайлов, ако се засекат в трибуните.

Както е известно, Бербатов, подкрепян от Стилиян Петров и Мартин Петров, е кандидат за президентския пост на БФС, за който ще води битка с настоящия ръководител на родната футболна централа - Борислав Михайлов.

"В момента сме заедно и решихме да дойдем на мача след доброто представяне в Италия и се надяваме да постигнем победа днес. Аз лично от доста време не съм гледал на живо мач на националния. Сега е един много труден период, трябва доста работа и преструктуриране, ние ги подкрепяме момчетата и се надяваме да има повече моменти да играят постоянно младите момчета”, заяви Стилиян Петров.

"Ние сме тук, за да подкрепим отбора. Не мисля, че има какво да си казваме с Борислав Михайлов, ако се засечем на трибуните. Лицемерие и говорене зад гърба не са ни нужни. Винаги има неприятни моменти, но това се случва, когато се води надпревара за някакъв пост", коментира Бербатов.

Снимка: Lap.bg