на живо

Бербатов се срещна с клубовете в Благоевград и ги призова да не се страхуват (ВИДЕО)

Бившият нападател продължава обиколката си из България

Кандидатът за президент на Българския футболен съюз Димитър Бербатов се срещна с представители на клубове от Благоевград. На стадион "Христо Ботев" той и екипът му обясниха подробно своята програма.

"Ние си я действаме програмата, добавяме, надграждаме като цяло и ние виждаме къде можем да сгрешим, защото сме далече от мисълта, че знаем всичко. Когато има такава обратна връзка от вас, защото вие сте най-важните, тогава е по-добре за всички нас, защото можем да си направим точна и ясна програма и да я следваме.", каза Бербатов.

"Затова трябва да има диалог, за което моля, без страх, без да си мислите, че нещо лошо може да се случи. За съжаление трябва да го спомена - има натиск. Не знам дали при вас се е случвало, дали ще се случи... да не се присъства на тези срещи, да не се ходи.", добави той пред представителите на "Пирин" и на местния футбол.

Бербатов провежда редица срещи с клубове в цялата страна, за да представи своя план за развитие на футбола у нас. С екипа му ще обжалват решението на Софийския градски съд да възстанови Борислав Михайлов като президент на Българския футболен съюз.

Тагове: