на живо

Берлин живее с Шампионската лига (ГАЛЕРИЯ)

Вижте как е декорирана цялата столица на Германия преди големия мач!

Два дни преди финала на Шампионската лига, градът - домакин Берлин вече е напълно готов за мача. Олимпиащадион е украсен в цветовете на Барселона и Ювентус, но знаците, че предстои голямо събитие могат да бъдат забелязани из целия град.

Екипът на бТВ е само малка част от десетките телевизии, които имат пратеници в Берлин. Очаква се съботния финал да стигне до 180 милиона зрители, като ще бъде наблюдаван на всички континенти. Подготовката за мача се отразява от журналисти от най-различни кътчета на планетата. Африка е единственият континент, от който няма репортери, но мачът ще бъде предаван на живо и там.

Очаква се привържениците на Барселона и Ювентус да залеят германската столица в петък. Дори и тези жители на Берлин, които не се интересуват от футбол едва ли са пропуснали какво предстои в събота вечер от 20:45ч местно време.

Спирките на градския транспорт са декорирани тематично по повод големия финал. Навсякъде из центъра на града се виждат символи на Шампионската лига, както и мемориални от някои от най-паметните финали.

Всичко най-интересно преди и по-време на мача ще разберем в програмата на bTV Action, Ring.bg, както и на btvnovinite.bg. В петък от 17:40ч. по Ring.bg започва студиото, в което ще гледаме пряко пресконференциите на Масимилиано Алегри и Луис Енрике. Освен това ще можем да изгледаме и целите тренировки на Барса и Юве на живо.

В неделя започваме да подгряваме за срещата от 20:00ч. по Ring.bg. Ще ни гостуват фенове на Барселона и Ювентус. От 21:00ч. се прехвърляме на bTV Action, където ще гледаме и самия двубой, награждаването на шампиона и всичко най-любопитно след него.