на живо

"Берое" подаде жалба срещу рефера от мача с ЦСКА

Старозагорци публикуваха 9-минутно видео със спорните положения

Lap.bg

"Берое" подаде жалба срещу отсъжданията на съдията Валентин Железов в мача срещу ЦСКА. Старозагорци публикуваха 9-минутно видео на своя официален сайт, с което целят да покажат различните критерии на рефера спрямо двата отбора.

Според "заралии" Железов е дал поредица от измислени фаулове в полза на "червените" и е санкционирал футболисти на старозагорци с жълти картони за тях, като е подминавал далеч по-груби нарушения на противника.

В "Берое" смятат, че нападателят на "армейците" Рафаел Енрике е трябвало да бъде изгонен с директен червен картон още през първата част, когато рита без топка съперник.

Снимка: Lap.bg

Публикуваме текста към видеото от сайта на "Берое":

"В приложеното видео всеки може да прецени дали "Берое" игра грубо, както услужливо написаха някои медии и дали съдията целенасочено и тенденциозно "ръководи" този мач. Дали трябваше да бъде изгонен Рафаел Енрике в 29-та минута и не трябва да е наказан за 3 срещи, както бе наказан Охене след двубоя в Пловдив срещу "Локомотив". Дали Тиаго Родригес получи травма след "здрав ритник" от играч на "Берое", както отново се твърди в някои издания.".