на живо

Без инциденти на ЦСКА - "Левски"

"Червените" спечелиха с 2:1

Lap.bg

Дербито между ЦСКА и "Левски" е преминало без сериозни инциденти, съобщиха от СДВР, като отбелязаха, че не са допуснати големи нарушения на обществения ред.

"Столичната полиция предприе всички необходими мерки за обезпечаване на реда и сигурността в града. Посетителите на спортното събитие бяха проверявани на изградените в района на стадиона контролно-пропускателни пунктове. На един от тях е задържано момче, носило пиратки. В близост до стадиона е задържан и друг от феновете, от когото е иззет забранен предмет".

Снимка: Lap.bg

"Преди футболната среща, при обход и извършена проверка на района униформените са открили и три сака с пиротехника", пише в съобщението на полицията.

ЦСКА победи "Левски" с 2:1 и записа трети пореден успех в дербито. "Червените" вече нямат поражение от вечния си съперник в 8 поредни двубоя. Последната "синя" победа в дербито е отпреди повече от две години и половина - с 1:0 в шампионатния мач на 24 февруари 2019 г., когато изходът от срещата бе решен след автогол на Рафаел Енрике.

В четвъртък ЦСКА приема "Бодьо" Глимт в среща от груповата фаза на Лигата на конференциите, която може да гледате на живо по bTV Action от 19:45 ч. Коментарното ни студио започва 45 минути по-рано.