на живо

Без победител във виртуалното Дерби дела Мадонина (ВИДЕО)

Рафаел Леао откри резултата със... себе си

Без победител в поредното Дерби дела Мадонина! Заради пандемията обаче, то беше виртуално, а арена на битката стана популярната игра Pro Evolution Soccer. Мачът завърши с равенство 2:2, като за "росонерите" зад джойстика бе португалският талант Рафаел Леао, а честта на "нерадзурите" защитаваше юношата на клуба - 17-годишният Себастиано Еспозито.

И двамата нескромно заложиха на себе си в стартовия състав. Интересното е, че Леао откри резултата малко преди почивката, след като вкара с... Рафаел Леао. Двойна радост за младока!

Еспозито обаче се мобилизира и осъществи пълен обрат с голове на Ромелу Лукаку в 48' и на Лаутаро Мартинес в 76'. Леао все пак избегна загубата, за което трябва да благодари на виртуалния Златан Ибрахимович. Шведът спаси "росонерите" от поражение дори и тук, разписвайки се по-малко от четвърт час преди последния съдийски сигнал.

Двубоят бе излъчен на живо в интернет. Коментира го Стефано Борги от DAZN, а водеща бе една от най-красивите спортни журналистки в света - Дилета Леота. Тя се включи от вкъщи и направи кратки интервюта с двамата играчи след мача.

"Беше приятно. Страхотно е, че вкарах със себе си. Раздадох се, както винаги. Мразя да губя. А с Ибра се разбираме еднакво добре и тук, и на терена. Лесно е, когато разполагаш с толкова класен играч.", каза Леао.

"За съжаление, не успях да извлека максимума. Вярвах през цялото време и много исках да спечеля. Лаутаро и Лукаку са перфектното дуо. Статистиката го доказва. Така стана и в играта. Знам как да ги използвам, защото имам наблюдения. Благодарен съм им за головете, но можеха да се представят и по-добре", коментира Еспозито.

bTV призовава: останете си вкъщи!

Тагове: