на живо

Без трансфери в "Реал" Мадрид това лято

Въпреки разочарованието в Шампионската лига

"Реал" Мадрид ще започне идния сезон без нови попълнения, пише авторитетният "Марка". Това е споделил пред играчите главният мениджър на кралския клуб Хосе Анхел Санчес.

На традиционната среща след края на кампанията футболистите са били уведомени, че ръководството е доволно от представянето им, въпреки че "Реал" претърпя разочарование в Шампионската лига. Тимът на Зинедин Зидан отпадна в осминафиналите, след като бе елиминиран от "Манчестър Сити" с общ резултат 2:4.

Испанският гранд свива разходите заради финансовата криза, предизвикана от пандемията с коронавирус. Резервният вратар Алфонс Ареола, който е под наем от "Пари Сен Жермен", няма да остане за постоянно на "Сантиаго Бернабеу". Единствените "попълнения" ще бъдат трима играчи, отдадени под наем, които се завръщат - Мартин Йодегор ("Реал Сосиедад"), Дани Себайос ("Арсенал") и Андрий Лунин ("Овиедо").

Президентът на "Реал" Флорентино Перес коментира, че големите трансфери се отлагат. "Лос меренгес" са свързвани с Килиан Мбапе и Арлинг Холанд, а в Испания пишат за нов "Галактикос" още от миналото лято.