на живо

БФС: Бой не е имало! Преувеличават!

От централата отрекоха за физическа саморазправа в националния отбор до 18 години

От Българския футболен съюз категорично отрекоха информацията на "Меридиан мач", че в съблекалнята на националния отбор до 18 години се е стигнало до физическа саморазправа между двама футболисти - Димитър Стоянов от "Славия" и Мартин П. Петков от "Левски" и селекционера Ангел Стойков. 

Според пресслужбата след равенството 1:1 с Индия е имало разговор на висок тон в съблекалнята, но не и физическа саморазправа. За bTV от там заявиха, че атмосферата в тима е добра. Това е мнението и на двамата футболисти, и на селекционера.

Пред bTV президентът на "Славия" Венцеслав Стефанов заяви подкрепата си за Стайков и предположи, че скандалът е започнал от родител на футболист, който не получава достатъчно възможност за изяви в тима.

Националният отбор до 18 години завърши на 7-мо място от 12 отбора на турнира "Валентин Гранткин" в Санкт Петербург, Русия. Възпитаниците на Стойков записаха две равенства (срещу Молдова и Индия) и две загуби (срещу Русия и Гърция) в турнира, а в последния си мач победи Молдова след дузпи.