на живо

Безпрецедентната голова суша на ЦСКА продължава и при Любо Пенев (ВИДЕО)

Вижте какво каза Любослав Пенев след мача

БГНЕС

Берое и ЦСКА не си отбелязаха гол в първия мач от 28-ия кръг на "А" група. Това бе първият двубой за Любослав Пенев след завръщането му на треньорския пост на "червените", които не успяха да отбележат шампионатен гол в девети пореден двубой. По време на тази негативна серия "армейците" имат 4 равенства и 5 загуби.

Срещата започна с лек превес на домакините. Първата опасност дойде след изстрел от пряк свободен удар на Атанас Зехиров. Шутът бе отразен от вратаря Анатоли Господинов. Футболистите на Пенев постепенно поизравниха играта. Удар на Неманя Милисавлевич мина много близо до дясната греда на вратата, пазена от Илко Пиргов. В края на полувремето старозагорци не можаха да се възползват от грешка на вратаря на гостуващия тим.

След почивката ЦСКА бе по-активният отбор и създаде повече голови положения. Добри възможности се откриха пред Стефан Николич и Жуан Фелипе, но така желаното попадение не падна.

Въпреки че не успя да спечели в Стара Загора, ЦСКА се завърна временно на третата позиция в класирането, изпреварвайки Литекс. Двата тима имат по 47 точки, но "червените" са с по-добра голова разлика. Берое остава на петото място с актив от 45 точки.

Ето част от анализа на Любослав Пенев след мача: