на живо

Стойчо Стоев непреклонен по казуса "Гикиевич", няма да го връща в първия състав

Билетите за реванша срещу Лудогорец свършиха

БГНЕС

Полският нападател Лукаш Гикиевич няма бъдеще в Левски, след като треньорът Стойчо Стоев категорично отрече възможността да го върне в първия отбор. Предстоят разговори между играча и ръководството за разтрогването на неговия договор, който изтича в края на следващия сезон.

Левски ще бъде в пълен състав за реванша срещу Лудогорец на стадион "Георги Аспарухов" утре, след като Стойчо Стоев няма кадрови проблеми. Треньорът разкри, че неговите играчи очакват с нетърпение решителния сблъсък с шампионите, но напрежение в отбора няма.

Сините са готови за продължения и дузпи в сряда и дори са тренирали наказателни удари. Стоев разкри, че приходите от двубоя с Лудогорец са отишли за заплати на персонала и служителите в клуба, но не и за играчите и треньорския щаб. 

Последните билети бяха продадени в края на работния ден, което означава, че секторите "В" и "Б" с капацитет повече от 12 500 места ще бъдат пълни. Входовете на стадиона ще бъдат отворени още в 17:30 часа, за да бъде избегнати опашките и струпването на много хора. Левски не предвижда отпечатването на нови билети за Сектор "Г" и той остава само за привържениците на Лудогорец.