на живо

Томов незабавно да бъде обявен за национално богатство и премиер

Питате защо?

БГНЕС

Вместо да губи време в разговори и дебати с партиите за съставяне на служебно правителство, президентът Плевнелиев пропусна момента да спаси народа ни с премиер като „животоспасяващата мантра” Александър Томов.

Пък не само служебен. Да го обявят за национално богатство и защитен обект. ЮНЕСКО бързо да преразгледа списъка си на световното културно и природно наследство. Да бъде ангажиран за финансовата стабилизация на страната, неприкосновен.....Както се вика и църквата да го канонизира.

Питате защо?

След като ТОЙ сам възроди ЦСКА като птица феникс от пепелта на финансовия катаклизъм в боклукчийницата Титан, защо да не го направи и за България? Ей така, с един два хода.

След като Томов може да е съветник на азиатския бизнесмен Стивън Лоу по инвестиция в Елин Пелин на стойност 1,63 млрд. евро с нови 2000 работни места, защо да се съмняваме да му поверим и държавата?

Снимка: БГНЕС

След като се провъзгласи за „Месия”, защо да си посвещава времето само на ЦСКА, а да не бъде един малък пророк за България?

Та, той за два периода начело на ЦСКА с умели финансови ходове е покрил задължение над 50 млн.лева и обеща още толкова да изчисти до 2015 г. Клубът даже ще бъде с положителен баланс. А тези 18 млн. евро, на които изчислява стойността на играчите си?

Томов се похвали, че и Кремиковци е стабилизирал. Даже и държавата е била на печалба от неговото оперативно управление начело на „Комбината на Народа”. Разбира се, въпреки Прамод Митал и индийските Махараджи, онези злодеи от БФС, и задкулисните игри на „Отбора на народа”... Пък и тези от прокуратурата.

Сега целият държавен апарат може да му гласува безрезервно доверие след направеното за ЦСКА. Въпреки гадовете, които не му дават да построи сектор Г на ст. Българска Армия и обслужват Лудогорец.

И вече никой да не смее да му лепва разни прякори. Той е „Спасителя на ЦСКА”, а с този потенциал трябва да стане и на цяла България.

Ако специалистите се бяха допитали до него по въпросите за външния дълг, енергетиката, здравеопазването, позицията на ЕС за кризата в Украйна и Близкия изток?

Еха..., България отдавна да се е отлепила от дъното на ЕС. Даже можеше и да е водеща страна!

Ами, ако Томов се заеме да защитава Шенгенските двери, така както го прави със Стойчо Младенов? Леле...

Затова: „Томов премиер!”, а после и президент на президентска република България!!! И да не смеят да го критикуват лошите журналисти и услужливо да премълчават въпросите с финансирането на Левски и Лудогорец. И това на Германия, Франция и Италия. Внимавайте, той е национално богатство!

Томов каза, че ЦСКА вече функционира при изключителна финансова прозрачност. Клубът бил изряден като банка. Браво! Той добави също, че бил свикнал да работи в криза и да възражда това, с което се захване. Урааа! България вече наистина няма грешен избор. Защото, ако Томов освен „Месия за ЦСКА” беше и премиер, сега никой нямаше да говори за фалиралата банка. Затова, да не сте посмяли да скандирате повече ЦСКА! Оттук напред: „Само Томов” и незабавно нови консултации за премиер!