на живо

Билети с Неймар и Мбапе успокоиха феновете на ПСЖ

Парижани май няма да продават звездите си

Reuters

Слуховете, че "Пари Сен Жермен" едва ли ще задържи звездите си - Неймар и Килиан Мбапе, циркулират все по-упорито в медиите. От френския клуб обаче явно са уверени, че ще задържат многомилионните си покупки (Неймар - 222 млн. евро, Мбапе - 180 млн. евро).

Парижани вече продават сезонни билети за следващия сезон. На тях греят образите на бразилеца и французина, както и на Марко Верати, който е спряган за ново попълнение на "Ювентус". 

Според феновете това е ясен знак, че и тримата остават в тима и няма да бъдат продадени през летния трансферен прозорец.

Мбапе е една от целите на "Реал" Мадрид. Той е в полезрението на треньора Зинедин Зидан още при първия период на французина начело на испанския гранд. При завръщането му от Кралския клуб слуховете отново се засилиха.

След като стана най-скъпият футболист с преминаването си от "Барселона" в ПСЖ, информациите в медиите често е, че Неймар не се чувства добре в тима и иска да напусне парижани, а "Сантяго Бернабеу" е една от спряганите нови спирки в кариерата.