на живо

Бившата приятелка на Боатенг намерена мъртва 7 дни след раздялата

Касия Ленхард е известен модел в Германия

Бившата приятелка на футболиста на "Байерн" Мюнхен Жером Боатенг - Касия Ленхард, е намерена мъртва в дома си. Това съобщава британското издание "Сън".

Подробности за трагедията около 25-годишната красавица не се съобщават. Знае се само, че властите не намират нищо подозрително в кончината ѝ като намеса на други лица.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by KASIA (@kasia_lenhardt)

Касия и Жером бяха заедно повече от година, а преди седмица обявиха, че слагат края на отношенията си. 

Брюнетката е известна в Германия с изявите си в света на модата. Тя е била част от шоуто "Следващият топмодел на Германия" през 2012 г. Има и един син, но негов баща не е Боатенг, а предишен нейн приятел.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by KASIA (@kasia_lenhardt)

Раздялата между футболиста и родената в Полша Ленхард не премина без скандали. Боатенг обяви, че връзката им е била плод на "изнудване" и е навредила на отношенията с бившата му любима Ребека, както и с по-предишната Шерин, с която имат две деца.

Покойната Касия също не спести хапливи думи към бившия си. Тя заяви, че се разделя с футболиста, нарече го "дявол" и обяви, че ще разкаже повече за отношенията им. 

Боатенг пристигна в "Байерн" от "Манчестър Сити" през 2011 г. и помогна на тима да спечели 8 титли на Германия и два пъти да триумфира в Шампионската лига.