на живо

Бившият отбор на Бербатов и Бодуров с първа победа за сезона във Висшата лига

"Фулъм" извън зоната на изпадащите след 2:0 срещу "Уест Бромич"

Getty Images

Бившият отбор на Бербатов и Бодуров - "Фулъм", записа първа победа за сезона във Висшата лига. "Котиджърс", които се завърнаха в английския елит след едногодишно отсъствие, спечелиха с 2:0 у дома срещу друг новак - "Уест Бромич", в предпоследна среща от 7-ия кръг на английския шампионат.

На своя "Крейвън Котидж" тимът, воден от Скот Паркър, взе своето за едно полувреме. Боби Рийд откри резултата в 26', а Ола Айна покачи на 2:0 след половин час игра. С асистенции за попаденията се отчете сръбският национал Александър Митрович.

Това е първи успех и чиста мрежа за лондончани от април 2019 г. насам, когато "Фулъм" надигра "Кардиф" с 1:0 и сложи край на серията си от 8 мача без победа във Висшата лига.

С трите точки "Фулъм" се измъкна от зоната на изпадащите и вече е 17-и с актив от 4 - една повече от 18-ия "Уест Бромич".

В следващия кръг "Фулъм" гостува на "Уест Хем", а "Уест Бромич", който продължава да преследва първата си победа за сезона, приема "Тотнъм". "Дроздовете" ще опитат да се възползват от умората на "шпорите". В четвъртък, в Разград, хората на Жозе Моуриньо се сблъскват с българския шампион "Лудогорец" в мач от третия кръг на груповата фаза в Лига Европа.