на живо

Боби Цонев тренира с "Левски", Живко Миланов влиза в щаба (ВИДЕО)

Бившият капитан ще бъде помощник на Георги Тодоров

Lap.bg

Бившият капитан на "Левски" Живко Миланов влиза в треньорския щаб на тима, стана ясно на днешната тренировка. Защитникът излезе сутринта на заниманието на отбора заедно с наставника Георги Тодоров, като ще бъде негов помощник. Задачата му ще бъде да работи със защитниците.

В края на миналия сезон Миланов сложи край на състезателната си кариера, разкривайки, че е бил диагностициран със заболяване, което засяга белия му дроб.

С първия тим на "Левски" вече тренира и Борислав Цонев.

"Боби Цонев трябва да разреши проблемите със стария си клуб и се надявам след известно време да бъде част от отбора.", коментира треньорът Георги Тодоров.

Атанас Курдов, който няколко дни тренираше със "сините", е напуснал отбора. Подготовка продължава да води Валери Божинов, който също е свободент агент, след като разтрогна с италианския "Пескара": "Няма какво да коментираме Божинов. Божинов си е Божинов. Няма да може да играе 90 минути, но когато играе, ще бъде полезен на отбора.", категоричен бе наставникът.

Тодоров обяви, че когато Николай Михайлов е в състава, той ще бъде капитан. Освен това уточни, че не знае какво се случва с Холмар Ейолфсон, тъй като не го е виждал, а Каргас има желание да напусне отбора.

"Нормално е да искам да видя "Левски" на първо място. Започваме с много трудности първенство, но трябва търпение за изграждането на отбора. Когато го направим, съм убеден, че ще бъдем добре. Ще поставим една здрава основа."

"Сините" започват новата кампания в понеделник с домакинство на "Берое": "Искам да изиграем един добър мач, видях положителна промяна през последните десет дни и ако спечелим, ще е добър старт", каза още Тодоров.

Тагове: