на живо

Боби Михайлов: Доверете се на Хубчев, развиваме се в положителна посока

Президентът на БФС определи като "спекулативни" появилите се информации за смяна на селекционера

БГНЕС

Президентът на Българския футбол съюз Борислав Михайлов определи като "спекулативни" появилите се информации за смяна на селекционера Петър Хубчев.

Чрез становище на официалния сайт на футболната централа Михайлов призова медиите, феновете и цялата футболна общественост да гласуват доверие на треньора на "лъвовете".

Официална позиция на БФС:

"Във връзка с тиражираните информации от последните няколко дни, поставящи под съмнение бъдещето на националния селекционер на България, държа да подчертая следното:

Българският национален отбор има старши треньор и неговото име е Петър Хубчев. Оставането на селекционера на поста никога не е било поставяно под съмнение нито от страна на ръководството на Българския футболен съюз, нито лично от негова – а всички публикации, твърдящи обратното, бих окачествил като спекулативни.

Българският национален отбор върви по правилен, макар и труден за извървяване път, и призовавам всички представители на медиите, всички привърженици и спортната общественост като цяло, да му бъде осигурено нужното спокойствие и да му бъде гласувано необходимото доверие, за да продължи да се развива в положителна посока.

Борислав Михайлов

Президент на БФС".