на живо

Бодуров: Ние не сме мишоци да се пазим като повечето отбори (ВИДЕО)

Защитникът доволен, че тимът на ЦСКА показа характер срещу "Лудогорец"

Lap.bg

Бранителят на ЦСКА Николай Бодуров говори пред CSKA TV след историческата победа над шампиона "Лудогорец" в Разград. Успехът е първи за "червените" срещу "орлите" в шампионатен мач.

Националът естествено бе щастлив от резултата и сподели, че той и съотборниците му са показали характер, вярвали са, че ще вкарат преди обрата. Бодуров подчерта и разликата между подхода на ЦСКА срещу "Лудогорец" сравнен с този на останалите отбори в Първа лига.

"Тази победа е за всички, най-вече фенове и като цяло за целия клуб. Достра изстрадахме да я постигнем. Радвам се, че точно на техния терен го постигаме. Показахме голям характер, себераздаване. Показахме, че сме едно цяло, и че ЦСКА е над всичко", коментира Бодуров.

"Още при 1:0 ние си вярвахме. Знаехме, че ще вкараме гол минимум. Показахме голям характер наистина и победата дойде. Господ беше с нас, но Господ и късметът е със силните, както казват. Като останахме с човек по-малко, заслужено или не, не знам, не мога да преценя, се мотивирахме двойно може би и тройно повече. Мисля, че след това с 10 човека имахме доста повече ситуации, отколкото 11 на 11. Но пак казвам, че характерът беше основното в цялата работа”.

„Колебливи с оглед на резултатите. Защото в "Етър" – малшанс, срещу "Пирин" – невероятен малшанс отново, с "Левски" – дерби, но като резултати не бяха каквото трябва. Със "Славия" си вдигнахме самочувствието малко, но вярвахме. Преди мача си казахме, че отидаме за победа и ще се надиграваме. Ние не сме някакви мишоци да дойдем тук да се пазим като повечето отбори – да паднем с по-малко, ние идваме да победа. Радвам се, че я постигнахме”.

"Крачка по крачка трябва да си гоним целите. Има още много мачове. Те ще губят точки, ние ще губим точки ясно е, но края е важното ние да сме крайни победите. Искам само ние да сме крайни победители това е. Донесе ми късмет капитанската лента. Надявам се да носи късмет не само на мен, а който е капитан на ЦСКА и само победи", завърши Бодуров.

Тагове: