на живо

Бодуров се размина с "Ковънтри", за да дойде на "Армията"

Защитникът решава за ЦСКА - София в понеделник

Getty Images

Мениджърът на третодивизионния "Ковънтри" Тони Моубри потвърди, че един от шестимата централни защитници разминали се с английския тим е българският национал Николай Бодуров

"Небесносините" се надяваха да привлекат в редиците си 30-годишния футболист, който разтрогна контракта си с "Фулъм" по взаимно съгласие след прекарани два сезона там. Проблемът обаче е дошъл от подписаното споразумение между Бодуров и бившия му клуб, според което бранителят няма право да играе в Англия, до официалното изтичане на договора му.

„Ако ме бяхте попитали преди две седмици за трансфера, сигурно щях да ви кажа „да". На българина обаче му е било платено от последния му клуб "Фулъм" и ни каза, че няма право да играе в Англия, докато не изтече официално договорът му с „котиджърс", казва Моубри пред „Ковънтри Телеграф”.

Провалилият се трансфер на Бодуров в "Ковънтри", където в момента играе и друг българин - Владимир Гаджев, е на път да го прати на "Армията". Очаква се защитникът да вземе окончателното си решение в понеделник, съобщава "Тема Спорт".