на живо

Бодуров се завърна в родния "Пирин" (ВИДЕО)

"Сърцето ми избра клуба, искам да спечелим Купата", заяви бранителят

Николай Бодуров се завърна в родния "Пирин" Благоевград. Опитният защитник подписа официално с "орлетата" и взе №5, а екипът му бе връчен от треньора Уорън Фийни, който очаква от ветерана да бъде един от лидерите на тима.

"Добре заварили. От тук насетне само нагоре. Надявам се и вярвам в това нещо, предвид организацията в клуба и начина, по който се работи. Сигурен съм, че следват само успехи и само нагоре. Аз съм казал много пъти, че сърцето ми е в "Пирин". Още от малък съм тук, излязох от този клуб, който много ми е дал, като е време и ние да се реваншираме за това. Моята собствена цел, както и тази на клуба, е да се върнем, първо където ние мястото - в Първа лига.", заяви Бодуров пред клубната телевизия.

"Освен това аз имам и лични амбиции, тъй като съм максималист и винаги се боря за най-високото, затова да спечелим Купата и да радваме и феновете. На привържениците ни пожелавам да са живи и здрави, също да имаме много успехи заедно с "Пирин". Нещо, в което не се съмнявам. Надявам се на една сериозна подкрепа от тяхна страна, защото те са много темпераментни и когато сме едно цяло, сме непобедими."

Бодуров е поредното лятно попълнение на амбициозния тим, който вече привлече опитни футболисти като Антон Карачанаков, Преслав Йорданов и Спас Георгиев.

"Пирин" завърши на 10-то място във Втора лига през този сезон, но целта през следващия е завръщане в елита, а селекцията на "орлетата" продължава.

Тагове: