на живо

Бодуров: Длъжни сме да отстраним "Титоград" (ВИДЕО)

Едно подценяване ще ни струва скъпо, заяви капитанът на "червените"

Капитанът на ЦСКА Николай Бодуров заяви, че "червените" са длъжни да елиминират черногорския "Титоград" в първия предварителен кръг на Лига Европа. Мачът е на 9 юли (вторник) от 20:00 ч. и ще бъде излъчен на живо по bTV Action.

"Ще видим в първия мач дали отборът е готов. Според мен не на 100%, но на 80-90% сме готови. Надявам се успешно да минем първия противник. А след това ще са ни нужни повече от 100%, ако искаме да преодолеем съперниците. Не сме коментирали подценяване. Не мисля, че някой ще подцени "Титоград", защото едно подценяване ще ни струва доста скъпо. Задължени сме да минем първия противник. Вторият е доста сериозен. Първият - не толкова, но черногорците са здрави момчета, ако не подходиш сериозно, ще си изпатиш.", каза Бодуров след контролата срещу "Вихрен" Сандански. 

"Новите са работоспособни момчета, влагат се във всяка една тренировка, не се пестят. От такива футболисти имаме нужда. Доволни сме всички. Надявам се да направим силен сезон и да вдигнем някаква купа, която е толкова дългоочаквана. Определено новите са добри за нашия отбор", добави капитанът.