на живо

Богатите футболисти също плачат (ВИДЕО)

Вижте най-емоционалните сбогувания на играчите с техните отбори

Бастиан Швайнщайгер предизвика вълна от отзиви в социалните мрежи, след като не успя да сдържи сълзите си при емоционалното сбогуване с националния отбор на Германия. 

Бившият капитан на английския национален отбор Дейвид Бекъм се оттегли от професионалния футбол като играч на ПСЖ само 3 дни след като помогна на клуба да спечели титлата за пръв път от 1994 г.

След 17 години в испанския гранд "Барселона" Шави напусна тима в посока катарския "Ал Сад". Смятаният за един от най-добрите плеймейкъри в света е рекордьор по участия с екипа на каталунците с 767 официални мача, от които 505 в Ла Лига и 178 в международните турнири.

Бившият вратар на "Реал" Мадрид - Икер Касияс си тръгна от "Бернабеу" след 25 години вярна служба. 35-годишният страж има записани 725 мача за "белите", като за 16 професионални сезона в отбора има 19 спечелени трофеи, в това число и три Шампионски лиги (2000, 2002 и 2014 година).

Настоящият старши треньор на "Реал" Мадрид - Зинедин Зидан изиграва последния си мач за "белите" на 7 май 2006 г. Бившият френски национал част от състава на "Ювентус" в рамките на пет сезона (от 1996 до 2001 г.), където печели Шампионската лига, Серия А, Суперкупата на Италия, Суперкупата на Европа и Междуконтиненталната купа.

През 2013 г. Радамел Фалкао напуска "Атлетико" Мадрид, за да поеме в посока "Монако". Нападателят не успява да сдържи емоциите си при сбогуването с испанския тим, където има отбелязани 70 гола в 91 мача.

След 8 години прекарани в "Атлетико" Мадрид, испанският полузащитник Раул Гарсия си тръгва от отбора със сълзи на очи. Полузащитникът има записани 329 мача и 46 гола за "дюшекчиите".