на живо

Бой между фенове на "Севиля" и "Ювентус" завърши с наръган запалянко (ВИДЕО)

Феновете на двата отбора потрошиха бар в испанския град

Запалянко беше намушкан с нож в Испания при стълкновение на между привърженици на "Севиля" и "Ювентус" преди срещата между двата отбора от Шампионската лига тази вечер.

Привърженикът на италианския шампион е попаднал в меле между агитките на двата отбора в близост до центъра на Севиля снощи и е откаран по спешност в болница. Той е в стабилно състояние и без опасност за живота. Други двама души са пострадали по-леко.

От полицията съобщиха, че боят между запалянковците е започнал, след като близо 30 фенове на "Севиля" атакували привърженици на "Ювентус" в заведение в града.

На този етап арестувани няма, а властите разглеждат видеозаписите на инцидента от заведението, което е понесло доста имуществени щети.

Това не е първият път, в който фенове на "Севиля" са в центъра на сблъсъци при домакинските мачове на испанския тим. През септември група привърженици на "Лион" пострадаха при бой с полицията в града. В началото на ноември пък запалянковците на испанците си организираха бой с гости от "Динамо" Загреб.

Мачът "Севиля"  -"Ювентус" може да гледате тази вечер по bTV Action в 21:45 ч. А студиото преди двубоя ще започне точно в 21:00.