на живо

Боян Йоргачевич: Около Хеан Деса винаги има проблеми (ВИДЕО)

"Имаме здрав отбор. Всички мои колеги имат големи сърца", заяви стражът на "сините" при заминаването на тима за Кипър

Боян Йоргачевич: Около Хеан Деса винаги има проблеми (ВИДЕО)

Вратарят на "Левски" Боян Йоргачевич определи футболиста, с когото тимът иска да се раздели - Хеан Деса, като проблемен футболист. Перуанецът, който се пристигна на "Георги Аспарухов" през летния трансферен прозорец, реши да не подновява тренировки с клуба и остана в родината си. За "сините" той изигра 11 мача, в които не отбеляза нито един гол.

"Той е човек, около когото винаги има проблеми. Не следих ситуацията. Може да се е обадил на шефовете, може да не е. Може да дойде направо в Кипър, както през миналата година в Правец. Всеки носи отговорност за себе си. Той трябва да мисли за последствията. Ако направиш нещо лошо, със сигурност ще те накажат дисциплинарно. Той не е малко дете", оцени ситуацията сърбинът.

Днес той замина за Кипър заедно с отбора. Там "Левски" ще изиграе пет контроли от зимната си подготовка. 

"Всеки в "Левски", всеки мой колега има голямо сърце, имаме здрав отбор, който знае какво иска. Изкарахме малко повече от половината сезон, мисля, че в момента всички са давали максимума. Сега заминаваме в Кипър за един месец да направим добра подготовка. Дано има още някой нов футболист, който да ни помогне. Ако не, ние вярваме в себе си. Няма да се откажем, докато има математически шанс ще се борим до последно за титлата", заяви Йоргачевич.

"Всеки гледа в своя двор. Може да говори за себе си. За мен няма по-добър отбор от "Левски" и по-голям отбор от "Левски". Аз съм войник на "Левски", не на "Лудогорец", заяви сърбинът.