на живо

Михайлов: Без интриги! Доволен съм от работата на Ясен Петров (ВИДЕО)

"Не съм разговарял с Бербатов в трибуните, дори не видях къде е бил"

Михайлов: Без интриги! Доволен съм от работата на Ясен Петров (ВИДЕО)

Президентът на Българския футболен съюз (БФС) Борислав Михайлов заяви, че е доволен от работата на селекционера Ясен Петров и призова да не се правят интриги около националния отбор. Отговорът му бе на въпрос на bTV относно публикация на бившия спортен министър Красен Кралев, който написа в социалната мрежа "Фейсбук", че ако зависело от Михайлов, Петров нямало да бъде назначен.

"Не искам да коментирам публикации. Много съм доволен от Ясен Петров и какво прави с отбора. Нека да пожелаем успех на тима. Без интриги!", каза Михайлов, който присъства на двубоя с Литва, спечелен от "лъвовете" с 1:0. Той не бе посещавал мач на тима от расисткия скандал с Англия през есента на 2019 г. насам.

Снимка: Lap.bg

Днес в трибуните на ст. "Васил Левски" бе и кандидатът за президентския пост в БФС Димитър Бербатов. Михайлов заяви, че не са се засекли и дори не е видял къде точно е голмайстор №1 на България, който изгледа срещата в компанията на бившите национали Мартин Петров и Стилиян Петров, както и на члена на Изпълкома към БФС Петър Величков.

Бербатов бе един ред над Михайлов в ложата, както е видно от снимките на колегите от LAP.bg.

Снимка: Lap.bg

"Няма лесни съперници. Това се видя и днес. Хубавото е, че момчетата реализираха. Не става въпрос за притеснение. Важното за този отбор е да печели мачове, защото са млади момчета. Трудно е след толкова престижен мач срещу Италия, да се събереш и да изиграеш такъв двубой. Браво на момчетата! По-добре е да не сме в ролята на фаворити. Не мога да коментирам предишни неща, важното е какво става сега и да гледаме напред.", коментира победа Михайлов.