на живо

Борислав Михайлов отказа коментар на последните събития в БФС

Президентът се прибра у нас след последния мач на националния тим от квалификациите за световното в Катар

Борислав Михайлов отказа коментар на последните събития в БФС

Президентът на Българския футболен съюз Борислав Михайлов отказа коментар на последните събития около централата. Днес стана ясно, че вписването му след преизбирането му на конгреса през октомври 2021 г. е спряно, а БФС е обект на прокурорска проверка. 

"Казах ви, че там е отборът. Днес няма да говоря. Няма да говоря ви казвам", заяви Михайлов, излизайки от VIP терминала на летище "София", и се качи в автомобила си. 

Снимка: Lap.bg

Той се прибра у нас след загубата с 0:4 на националния тим от Швейцария в последния мач от квалификациите за световното първенство в Катар. "Лъвовете" завършват на четвърто място в групата след 2 победи, 2 равенства и 4 загуби. 

Последните новини около Българския футболен съюз бяха коментирани от членове на Изпълкома днес (16 ноември). 

Снимка: Lap.bg

Емил Костадинов определи като "нормално" спирането на вписването на Михайлов при наличие на жалби към процедурата по провеждане на конгреса. 

"Като има жалби е нормално. Съдът ще се произнесе. Всичко е предадено надлежно там, където трябва. Ако някой говори нещо друго, това е лъжа. Попитайте Софийски градски съд. Не се доверявайте само на екипа на Димитър Бербатов", заяви той пред bTV.

Борислав Попов призна за проверка от отдел "Икономическа полиция" при СДВР, която е приключила, а от централата са съдействали по скорошно "запитване".

"В момента има едно запитване, не бих го нарекъл проверка, на което ние сме отговорили и засега нямаме някакви забележки. Просто имахме едно запитване и сме отговорили", казва Попов.