на живо

Боряна Калейн: Имам върху какво да работя

"Имам още върху какво да работя. Ще има промени в съчетанията", заяви гимнастичката, въпреки златното отличие от Световната купа в Баку

Боряна Калейн: Имам върху какво да работя

Въпреки златния медал за съчетанието с лента, сребърните отличия в многобоя и с бухалки и бронза за композицията с топка от Световната купа по художествена гимнастика в Баку, Боряна Калейн разкри, че това не е най-доброто ѝ съчетание.

Амбициозната българка е категорична, че има още върху какво да работи и да променя по съчетанията си, за да се представи на ниво на европейското първенство във Варна и олимпийските игри в Токио. 

"Добре се чувствам. Определено това не беше от най-добрите ми състезания. Имам още върху какво да работя. Надявам се до европейското всичко да е наред. Нещата вървят добре, получават се. Олимпийските игри са само многобой. Трябва да бъдем силни и в четирите си съчетания в един и същи ден. Със сигурност ще има промени в композициите", категорична е тя.

Снимка: Ладислав Цветков

Българките се завърнаха от Световната купа в Баку с 8 медала. 4 от отличията са златни - това на Калейн и 3 медала на ансамбъла.