на живо

Божинов пред bTV за изпуснатата дузпа и класирането на Партизан (ВИДЕО)

Той изясни и ситуацията около Бандаловски

Нападателят на Партизан даде специално интервю по телефона за bTV, в което говори за успеха на неговия отбор срещу Стяуа в третия предварителен кръг на Шампионска лига. Българинът обясни как се е чувствал след като негов гол бе отменен заради засада и пропусна дузпа при резултат 2:2. Нападателят говори и за състоянието на Бандаловски, но не пожела да разкрие как точно от Партизан се грижат за възстановяването на защитника.

След мача Божинов даде интервю за сръбските медии. Ето какво каза футболиста:

„Това беше много важен мач за нас, много труден. През първото полувреме беше 1:2, но през второто мисля, че имаше само един отбор на терена. Поздравления за моите колеги, за головете, за характера, за всичко, защото за нас беше много важно да се класираме.”

„Видяхте, че има Бог, защото след като изпуснах дузпата успяхме да вкараме два гола. Всеки нападетел иска да вкара гол, но ако бях вкарал за 2:2 можеше да не се класираме. Дойдох в Партизан за да играя Лига Европа, но сега се борим за Шампионска лига и всичко е възможно, защото сме много силен отбор. Изгонването на Варела много ни помогна, ако бяхме 11 на 11 щеше да е трудно. Стяуа е добър отбор, но взимат футболисти късно и те не могат да се сработят със състава, миналата година нямаха късмет срещу Лудогорец. Не е нормално Моци да спаси три дузпи. Феновете на Партизан са страхотни, най-добрите в света. След като изпуснах дузпата никой не каза нищо, привържениците много ни помогнаха. Искам да играем с Астана защото треньорът им е българин. Никога не съм играл в Шампионска лига и много искам това да се случи.” – допълни нападателят.