на живо

Братя Цоневи получили сходни контузии и като деца (ВИДЕО)

Близнаците разказаха любопитната история в "Шоуто на Николаос Цитиридис"

Футболистите на "Левски" Радослав и Борислав Цоневи, чието възстановяване от скъсани кръстни връзки на коляното продължава, споделиха, че не за първи път им се случва да получат сходни контузии при едни и същи обстоятелства.

Близнаците бяха гости в "Шоуто на Николаос Цитиридис" по bTV, в което разказаха любопитната история от детските си години.

"Имаше още една такава случка, когато бяхме малки.", каза Борислав.

"Може би бяхме на 7 или 8-годишна възраст. Аз карах колело и ме удари кола. Не беше някакъв сериозен инцидент, но имах, и все още имам, белег на десния крак, близо до коляното. След това, месец по-късно, той е с колело и също го бута кола. От другата страна на коляното, по същия начин, има лек белег. Беше много странно тогава. Мисля, че сега с тези контузии същото се получи", заяви Радослав.

Снимка: Lap.bg

Братя Цоневи получиха тежките контузии през есента. Радослав напусна терена принудително още в 6' на шампионатния двубой с "Ботев" Пловдив на 26 септември, а седмица по-късно, също в 6', Борислав скъса кръстни връзки срещу "Ботев" Враца. Тогава последният бе най-добрият играч на "Левски" от началото на сезона, с което си заслужи повиквателна за националния отбор.

Цоневи се надяват да подновят тренировки със "сините" до 3-4 седмици.

А какъв въпрос зададоха на утрешния гост в шоуто - новоназначения национален селекционер Ясен Петров, с когото вече са работили в "Левски", разберете във видеото!