на живо

Брюнетка завъртя главата на Матеус след развод номер 5

Бившият национален селекционер на България трупа завоевания на любовния фронт

Бившият национален селекционер на българския футболен тим (2010-2011), носител на "Златната топка" за 1990 г. и световен шампион с Германия от същата година Лотар Матеус продължава да трупа успехи на... любовния фронт. 

След като през 2021 г. се разведе за пети път, нова дама покори сърцето му. Германецът беше засечен да прекарва времето си с дългокрака брюнетка на гръцкия остров Миконос. 

Тя се казва Наталия, а двамата все още отказват да коментират отношенията си. Снимките обаче говорят достатъчно. 

Матеус е известен не само с футболните си подвизи, а и с интересния си личен живот. През 1981 г. той се жени за Силвия, с която имат две дъщери - Алиса и Виола. През 1992 г. двамата слагат точка на отношенията си, а 2 години по-късно футболистът отново се жени, този път за шведския модел и телевизионна водеща Лолита, която му ражда син Лорис. Бракът им трае 5 години. 

Докато е треньор на белградския "Партизан" (2002-2003 г.) Матеус среща местната красавица Марияна, с която сключва брак през 2003 г., а официалният развод е факт в началото на 2009 г. 

Съпруга номер 4 е украинският модел Кристина Лиляна Чудинова. През 2008 г., когато започват отношенията им, тя е на 21 години, а Матеус - на 48. Двамата сключват брак в Лас Вегас, но официално са семейство по-малко от 2 години. 

Последната госпожа е Анастасия. Тя е родена в Германия и двамата с Матеус бяха семейство от 2014 до началото на 2021 г. Плод на любовта им е чаровният Милан. 

Футболният специалист коментира, че двамата са се разделили без лоши чувства, като приятели и не живеят заедно от няколко месеца. За това и не е изненада, че треньорът и футболен коментатор прекарва времето си с красивата Наталия на Миконос. 

31-годишната брюнетка не е модел, както предшественичките в сърцето на германеца. Тя е управител на фирма, която търгува с маркови чанти, аксесоари и дрехи.

Тагове:

Лотар Матеус