на живо

Броени дни до шоуто на Христо Стоичков

Мегасблъсъкът ще бъде излъчен пряко по bTV Action от 19 ч., както и онлайн на btvnovinite.bg

Lap.bg

Обратното броене до футболно шоу в Стара Загора "Дрийм тиймът на "Барселона" срещу отбора на Христо Стоичков и приятели" вече започна. Уникалното събитие на 20 септември ще събере на едно място едни от най-големите имена на испанския гранд и част от най-добрите родни футболисти за всички времена. 

Звездният сблъсък ще бъде излъчен пряко по bTV Action от 19 ч., както и онлайн на btvnovinite.bg.

А ето и повече информация за организацията в деня на събитието за всички фенове, закупили билет за мащабното шоу в Стара Загора.

Пропускателният режим за влизане на стадион "Берое" ще се осъществява през общо 5 контролно-пропускателни пункта (КПП) в периферията на стадиона:

- Три КПП-а откъм кръговото кръстовище пред самия стадион, които ще водят към входове с номера 1, 2, 3 и 4.

- Две КПП-а откъм улица "Берое", които ще водят към входове с номера 5 и 6.

Пунктовете ще бъдат отворени от 17:30 ч., а самите входове на стадиона ще започнат да пропускат посетители от 18:00 ч. Затворен за преминаване за автомобили ще бъде районът около спортното съоръжение, а именно: ул. "Братя Митови", ул. "Берое", както и кръговото кръстовище пред стадион "Берое". 

Забранено ще бъде влизането на стадиона с храни и напитки, професионални видео камери и фотоапарати, аудио записващи устройства, оръжие, всякакви остри и опасни предмети като ножове, чадъри и т.н., стъклени бутилки, преносимо лазерно оборудване, както и пиротехнически средства.

Внасянето на алкохол, опиати и наркотични вещества на територията на стадиона е забранено. Посетители с неадекватно поведение няма да бъдат допускани и няма да им бъде възстановена стойността на билета.

В деня на събитието специализирани медицински екипи ще бъдат разположени на секторите А и В.

Лица до 18 години ще могат да присъстват на събитието с пълнолетен придружител и попълнени два броя декларации.