на живо

Бруно Акрапович: Ще се получи хубав мач. Мисля, че ще завърши с дузпи

Всички в "Локомотив" са здрави, увери треньорът преди сблъсъка за Суперкупата с "Лудогорец"

Lap.bg

Треньорът на носителя на Купата на България "Локомотив" Пловдив - Бруно Акрапович, прогнозира, че сблъсъкът за Суперкупата на България с шампиона "Лудогорец" ще завърши с дузпи. Мачът, който ще сложи началото на новия сезон, ще се играе в Разград в неделя (2 август).

"Със сигурност ще се получи хубав мач. Двата отбора играят с бързи подавания, но мисля, че изходът ще се реши с дузпи. Със сигурност ще се получи хубав мач. Двата отбора играят с бързи подавания, но мисля, че изходът ще се реши с дузпи", заяви Акрапович.

След триумфа за Купата на България и празненствата, редица играчи на "смърфовете" дадоха положителни проби за COVID-19. Това наруши ритъма за подготовка на тима.

"Последователно всички излязоха от карантината. Вчера направихме нови тестове и всички са отрицателни. Направихме 10-дневна подготовка, която не е достатъчна, но е добре. Една част от футболистите са на един етап от подготовката, а тези, които бяха в карантина - на съвсем друг. Времето ще покаже дали сме се подготвили добре, но този проблем го има и при останалите отбори", заяви Акрапович.

"Срещу "Лудогорец" преди всичко искам да покажем нашите качества, да не се крием. Вчера говорих с момчетата и им казах, че трябва да изтрием моментите от  празненствата след спечелването на Купата. Трябва да се концентрираме в бъдещето, защото миналата слава не е дала на никого нищо", добави той.