на живо

Бруно Рибейро: Чакаме още двама нови, ще бъдем много по-силни (ВИДЕО)

Разградчани готови за мачовете с Милсами

bTV

Наставникът на шампиона Лудогорец Бруно Рибейро заяви, че „орлите” чакат още две нови попълнения, които ще вдигнат значително класата на отбора. Португалецът обаче отказа да разкрие имената им. Той добави, че отборът е напълно готов за предстоящите битки в Шампионската лига. Според Рибейро проведената подготовка е била добра и ако футболистите играят, както са играли срещу Зенит в последната контрола, ще бъде доволен.

"Готови сме, направихме добра подготовка. Ще продължим да работим, имаме още пет шест дена, които ни остават до първия официален мач. В следващия двубой трябва да играем много добре, за да дадем щастие и радост на феновете”, каза Рибейро на летище "София”.

„Ако играем като във вчерашния мач (срещу Зенит), ще бъда много доволен. Имаме много добър отбор, но и ще се изправим срещу един стойностен противник. Но чакам още двама играчи, които всеки момент ще пристигнат и ще бъдем много по-силни тогава. Чакаме ги, не искам нищо друго да коментирам преди това”, добави португалският специалист.

„Всички отбори са трудни, всеки един отбор, който е в Шампионска лига, е труден противник. Но аз вярвам в моя отбор, вярвам, че сме качествен състав. Знаем всичко за Милсами. Гледахме видео на три техни мача. Следващите дни ще ги изучаваме повече и повече, за да сме наистина готови и да ги елиминираме”.

„Не се притеснявам за защитата. Искаме да играем за победата. Ще работим, за да продължаваме напред”, завърши Рибейро.