на живо

Бруно Рибейро е новият старши треньор на Лудогорец

Португалецът подписа двугодишен договор с “орлите”

www.ludogorets.com

Бруно Рибейро е новият старши треньор на шампиона на България Лудогорец. Той подписа своя договор след продължителни преговори с президента на клуба Александър Александров и спортния директор Методи Томанов. Португалският специалист ще се присъедини към лагера на отбора в Смолян в петък, придружен от двамата си помощници Марсело Чагас и Андрю Смит.

В екипа му влиза и новият треньор на вратарите Милан Стойкович. Двамата испански кондиционни треньори Серхио Марти и Хавиер Рамос, които работят в Лудогорец от началото на миналата година, ще продължат да се грижат за кондиционната подготовка на тима.

Бруно Рибейро е от дълго време в полезрението на ръководството на разградчани. За подписа му шампионът на България се пребори с два именити отбора от Острова.

39-годишният специалист се ползва с препоръките на известни имена в треньорската професия и е сред най-обещаващите млади специалисти в Европа.

„Идвам в голям отбор. Впечатлен съм от това, което направи Лудогорец в Шампионската лига миналия сезон. Надявам се да постигнем същото“, бе първият коментар на Бруно Рибейро.