на живо

bTV Action ще излъчи мачовете между ЦСКА и "Осиек" (ВИДЕО)

Гледайте срещите на "червените" от втория предварителен кръг на Лига Европа

bTV Action ще излъчи мачовете между ЦСКА и "Осиек" (ВИДЕО)

bTV Action ще излъчи двата мача между ЦСКА и хърватския "Осиек" от втория квалификационен кръг на Лига Европа. 

Първата среща ще се изиграе на 25 юли (четвъртък) на стадион "Българска армия". Студиото с най-интересните подробности преди сблъсъка ще започне точно в 20:00 ч., а самата среща е с начален час 20:30 ч. Мачът може да гледате пряко и на VOYO.BG.

Това е втори мач от квалификациите за европейските клубни турнири, за чието излъчване "червените" и bTV Media Group си сътрудничат. bTV Action излъчи и разгромната победа с 4:0 над черногорския "Титоград".

За 24-ти път отборът от стадион "Българска армия" участва във втория по сила европейски клубен турнир. През миналия сезон ЦСКА прескочи тази фаза в предварителните кръгове, побеждавайки "Адмира Вакер". 

Този път съперникът е по-корав. "Осиек" завърши на трето място в класирането на хърватския шампионат през изминалия сезон. Тимът винаги е бил сред фаворитите в местното първенство. През 1999 г. печели Купата на страната.

Снимка: Lap.bg

"Червените" имат един огромен коз в ръкава си! Един от консултантите на треньора Добромир Митов - Люпко Петрович, е прекарал 12 години като футболист в хърватския клуб, а след това е бил и треньор. 

Кой ще бъде победител след двата атрактивни сблъсъка? 

Гледайте пряко по bTV Action и на VOYO.BG ЦСКА - "Осиек", на 25 юли от 20:00 ч.!

Тагове:

цска осиек