на живо

bTV излъчва баскетболната Балканска лига

Гледайте мачовете на българските отбори по спортната телевизия RING и онлайн на сайта btvnovinite.bg

bTV излъчва баскетболната Балканска лига

Спортната телевизия RING ще продължи да бъде дом на баскетболната Деласпорт Балканска лига и през новия сезон. Той се открива утре със солидно българско участие.

Фаворитът за титлата и за Купата на България – "Балкан", открива надпреварата с гостуване на израелския "Галил Елион". Това е и първата среща от турнира за сезон 2021/22. Този двубой може да наблюдавате както пряко в ефира на RING, така и онлайн, напълно безплатно и без регистрация на нашия сайт www.btvnovinite.bg.

Отново утре, но от 20:00 часа, за феновете на баскетбола има още една изненада от програмата на Деласпорт Балканска лига и тя е свързана с миналогодишния финалист в надпреварата – "Академик". Пловдивчани, които през април играха в битката за трофея срещу "Апоел" Холон, гостуват в Косово на местния "Сигал" Прищина. И този мач може да наблюдавате както по спортната телевизия RING, така и онлайн на www.btvnovinite.bg.

И това не е всичко за тази седмица. В четвъртък предстои трети мач от програмата на Деласпорт Балканска лига за новия сезон. Той отново ще се играе в Израел и отново с българско участие. От 18:00 часа пряко по RING и онлайн на нашия сайт може да гледате двубоя между полуфиналиста от изминалия сезон в надпреварата и "Ирони Наария".

Този сезон спортната телевизия на bTV Media Group ще ви направи съпричастни на значителна част от всички мачове с българско участие в Деласпорт Балканска лига, като през ноември може да очаквате и първите изяви на четвъртия ни участник в лигата – "Левски".