на живо

bTV Media Group излъчва Файнъл Фор на Деласпорт Балканска лига

Полуфиналите и финалите от Израел - пряко в ефира на RING и на btvnovinite.bg

bTV

Месец, след като излъчи Световната купа по художествена гимнастика и направи зрителите си съпричастни с фантастичното представяне на ансамбъла, Боряна Калейн и Катрин Тасева в "Арена Армеец", bTV Media Group подготвя нова порция спортни емоции и в ефир, и в дигиталното си пространство. Този път радостта е за феновете на баскетбола.

Снимка: bTV

Спортната телевизия RING, както и сайтът btvnovinite.bg ще излъчат на живо, напълно безплатно и без регистрация Файнъл Фор на Деласпорт Балканска лига - един от европейските клубни турнири под егидата на Международната баскетболна федерация ФИБА.

Този сезон в Деласпорт Балканска лига е уникален, защото за първи път в лигата се включиха израелски клубове, а финалната четворка ще се проведе за първи път в историята на надпреварата в Холон, Израел.

Снимка: bTV

Два български отбора са на прага на подвиг в своята си история и посягат към ценния трофей: това са "Академик" Пловдив и "Берое" Стара Загора, които се изправят в сблъсък помежду си в първия полуфинал на състезанието в обетованата земя на 27 април.

Срещата "Академик" Пловдив - "Берое" може да гледате пряко по RING от 17:00 часа във вторник (27.04), както и онлайн на нашия сайт btvnovinite.bg.

Вторият полуфинален двубой противопоставя двата израелски отбора - домакина на този Файнъл Фор "Апоел" Холон и "Гилбоа Галил".

Снимка: bTV

Битката между тях започва в 20:00 часа на 27 април и ще бъде излъчена също едновременно и по RING, и на btvnovinite.bg.

bTV изпраща свой екип в Израел, който ще ви държи съпричастни с всичко най-интересно преди, по време и след края на Файнъл Фор на Деласпорт Балканска лига. Репортерът Петър Бакърджиев, заедно с оператора Николай Кънчев потеглят за Тел Авив в понеделник рано сутринта.

Израел е на първо място в света по брой ваксинирани на глава от населението. Страната има над 6 милиона души, на които вече са поставени и двете дози на ваксината срещу COVID-19 "Пфайзер", което е близо 70% от израелското население. Това позволява в залите мачовете да се играят пред публика, макар и при 30% от капацитета.

Гледайте Файнъл Фор на Деласпорт Балканска лига само в ефира на RING, както и онлайн на btvnovinite.bg.